Πρεµιέρα έκανε το βρετανικό «Loaded in Paradise» στο ITVX στις 28 ∆εκεµβρίου, µε παίκτες να απολαµβάνουν τα ελληνικά νησιά, ξεκινώντας από την Ίο.

Πρωταγωνιστές είναι ζευγάρια που γυρίζουν τα ελληνικά νησιά σε έναν αγώνα για το ποιος θα καταφέρει να ξοδέψει τα 50.000 ευρώ που έχει η χρυσή κάρτα. Οι διαγωνιζόµενοι αναζητούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής, µε φόντο το ηλιοβασίλεµα των νησιών του Αιγαίου.

Η σειρά ξεκινά µε έξι ζευγάρια και µια χρυσή κάρτα, προγεµισµένη µε µετρητά και σχεδιασµένη για να «αδειάσει» στο πιο τρελό ταξίδι της ζωής τους. Ωστόσο, η ανατροπή έρχεται, καθώς µόνο ένα τυχερό ζευγάρι µπορεί να έχει τον έλεγχο της κάρτας ανά πάσα στιγµή.



Με μικρό μπάτζετ

Οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να τους κυνηγούν για να πάρουν τον έλεγχο της κάρτας και θα αναγκάζονται να ζουν µε έναν µικρό προϋπολογισµό µέχρι τότε. Σκοπός του παιχνιδιού είναι τα ζευγάρια, µέσα από δοκιµασίες, να βρίσκουν τη χρυσή κάρτα σε κάθε προορισµό και στη συνέχεια το ζευγάρι που θα κερδίσει να ξοδεύει χρήµατα στις αποδράσεις του στον «παράδεισο» των ελληνικών νησιών.

Οι παίκτες είναι διάσηµοι χρήστες του ΤikΤok, µοντέλα, µέχρι φαν του Ντόναλντ Τραµπ, που βρίσκονται στην Ελλάδα από τον περασµένο Μάρτιο και απολαµβάνουν τις οµορφιές της χώρας. Σύµφωνα µε ανακοίνωση του ITV, η εκποµπή θα έχει επίσης µια απροσδόκητη ανατροπή στο τέλος. «Το “Loaded in Paradise” φέρνει στους θεατές µας µια διασκεδαστική και γρήγορη νέα µορφή, που ταιριάζει µε τη συνεχιζόµενη στρατηγική µας για να προσελκύουµε νέο νεανικό κοινό στο streaming», δήλωσε ο Paul Mortimer, διευθυντής Reality και Acquisitions και Controller του ITV.



Ακολουθούν και άλλα

Το «Loaded in Paradise» δεν είναι το µοναδικό ριάλιτι που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα από το ITV. Η δηµοφιλής σειρά «Weekender» του δικτύου, η οποία ακολουθεί ταξιδιώτες που κάνουν πάρτι σε όλο τον κόσµο, θα γυριστεί στον Κάβο, στο νησί της Κέρκυρας, η οποία έχει γίνει ένα µέρος που πρέπει να επισκεφθεί όποιος θέλει να γνωρίσει τι έχουν να προσφέρουν τα ελληνικά νησιά.

Οι συμμετέχοντες

H 27χρονη Mille και η 22 ετών Amelia είναι οι καλύτερες φίλες και βρίσκονται συνεχώς σε επαφή - φτάνοντας στο σηµείο να µιλούν όταν είναι στην τουαλέτα, όπως αποκάλυψαν. Οι 24χρονοι Kishon και Kara, που κατάγονται από το Μπράιτον, έχουν µια ενδιαφέρουσα ιστορία στη φιλία τους... δεδοµένου ότι η Kara έβγαινε στο παρελθόν µε τον αδερφό του Kishon για ενάµιση χρόνο.

Ο Ieuan, 22 ετών, και ο Kane, 21, από την Ουαλία και το Μπρίστολ αντίστοιχα, είναι το απόλυτο παράδειγµα φίλων στα social media, που έχουν συνδεθεί λόγω του πάθους τους για το TikTok. Ο Jamie, 22 ετών, και ο Guy, 21 ετών, ήταν στενοί φίλοι από την παιδική ηλικία τους και γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε ηλικία 6 ετών. Η Jasmine, 26 ετών, και η Karra, 28 ετών, είναι τα µόνα αδέρφια στην εκποµπή και έχουν συνηθίσει να περνούν πολύ χρόνο µαζί, καθώς ζουν στο σπίτι µε τη µαµά τους και τον τετράχρονο γιο της Jasmine.



*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 7 Ιανουαρίου 2023.