Σύμφωνα με το «Page Six», οι θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας ανακάλυψαν ένα βίντεο μιας συνέντευξης Zoom που είχε δώσει ο Ζεράρντ Πικέ τον Αύγουστο του 2021 από το σπίτι τους, όπου ξαφνικά στο πλάνο εμφανίζεται η «πέτρα» του σκανδάλου, η ερωμένη του Κλάρα Κία Μάρτι. Την περίοδο εκείνη, η Σακίρα έλειπε στο εξωτερικό με τα δύο τους παιδιά.

Το θέμα όμως είναι, πως το συγκεκριμένο βίντεο καταγράφηκε δέκα μήνες πριν ανακοινώσει το διάσημο ζευγάρι το χωρισμό του και μάλιστα σε μια εποχή που δήλωνε πως ήταν «πολύ ευτυχισμένο».

Η Σακίρα νόμιζε πως ήταν ευτυχισμένη ενώ εκείνος την απατούσε

Μια πηγή δήλωσε στο «Page Six» πως η Σακίρα είναι «συντετριμμένη μόλις ανακάλυψε πως αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα πολύ άνετα στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους» και προσθέτει πως η τραγουδίστρια έλειπε σε ταξίδι με τα παιδιά τους όταν έγινε εκείνη η συνέντευξη στο zoom, αλλά «ήταν μαζί ακόμα εκείνη την εποχή. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μαθαίνει πως αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν».


Υπενθυμίζεται πως ο Ζεράρντ Πικέ και η Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πέρυσι μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Έζησαν μαζί στη Βαρκελώνη για 8 χρόνια, αλλά η τραγουδίστρια είναι αποφασισμένη πλέον να πάρει τα παιδιά της και να πάει στο Μαϊάμι.

Η Σακίρα περιέγραψε τον χωρισμό ως «απίστευτα δύσκολο» στο περιοδικό «Elle» τον Οκτώβριο. «Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, επειδή το περνάω ακόμα και επειδή βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, και επειδή ο χωρισμός μας δεν είναι σαν ένας κανονικός χωρισμός».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: