Στην Ινδία και συγκεκριµένα στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Ρατζαστάν, Τζαϊπούρ, υποδέχτηκαν µε… ροζ αποχρώσεις και ανεβασµένη διάθεση το νέο έτος η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος. Η γνωστή ως «Ροζ Πόλη», λόγω των ροζ τειχών και των κτιρίων της παλιάς πόλης, προσελκύει τους επισκέπτες µε τα εκπληκτικά αποµεινάρια µιας περασµένης εποχής.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε τα πιο δηµοφιλή αξιοθέατα της Τζαϊπούρ, όπως τα αρχαία παλάτια και τα οχυρά, µε την περίτεχνη αρχιτεκτονική, µια λαµπρή υπενθύµιση της βασιλικής κληρονοµιάς της. Το πιο γνωστό µνηµείο ίσως της Τζαϊπούρ είναι το υπέροχο παλάτι των ανέµων, Hawa Mahal, που τους ενθουσίασε ακόµη µία φορά. Τα παλάτια χτίστηκαν όχι µόνο για να λειτουργούν ως βασιλικές κατοικίες, αλλά και για να προβάλλουν το κύρος και την εξουσία της κάθε ηγεσίας. Σήµερα ανήκουν στα πιο δηµοφιλή αξιοθέατα λόγω της αρχιτεκτονικής τους, των έργων Τέχνης που φιλοξενούν, των εντυπωσιακών κήπων και της ιστορικής τους αξίας.

Η χρυσή κληρονόµος, σαν Ινδή πριγκίπισσα, µε µια ροζ δηµιουργία Maison Valentino, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, έχοντας στον πλευρό της τον σύζυγό της, Φίλιππο. Το ζευγάρι διανύει την πιο όµορφη περίοδο της ζωής του και στον ελεύθερο χρόνο του απολαµβάνει την παρέα φιλικών και αγαπηµένων του προσώπων. Στην Ινδία, το ζευγάρι δεν πηγαίνει πρώτη φορά, αφού διατηρεί δυνατή φιλία µε τη διάσηµη σχεδιάστρια κοσµηµάτων Claire Deroo, η οποία µετά από ένα επαγγελµατικό ταξίδι στη χώρα αυτή αποφάσισε να µείνει εκεί για πάντα. Στην αγαπηµένη τους πρωτεύουσα του κρατιδίου Ρατζαστάν η Νίνα Φλορ δεν σταµατούσε να φωτογραφίζει τα µαγικά παλάτια, αλλά και να διαφηµίζει την υπέροχη κουζίνα τους.

Λίγες µέρες πριν, η Νίνα Φλορ αποφάσισε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους και followers «Χρόνια πολλά» για την εορταστική αυτή περίοδο µε έναν ξεχωριστό τρόπο. Συγκεκριµένα, στην κάρτα της φαίνεται η ίδια µαζί µε τον σύζυγό της να είναι αγκαλιασµένοι τρυφερά και πίσω τους να φαίνεται µια όµορφη θάλασσα και ο ουρανός.

Η κληρονόµος του δισεκατοµµυριούχου Τόµας Φλορ τα φετινά Χριστούγεννα τα γιόρτασε µε τον πατέρα της και τη σύντροφό του, Βιολέτα Ιλίεβα, µε την οποία η Νίνα Φλορ έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Ελβετός επιχειρηµατίας χώρισε µε τη σύζυγό του, Καταρίνα, όταν η µοναχοκόρη τους, Νίνα, ήταν 5 χρόνων.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 7 Ιανουαρίου 2023