Η αγαπημένη Καλομοίρα μοιράζεται συχνά ξεχωριστές στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά της με την οικογένειά της στην Αμερική με τα χιλιάδες likes και τα αποθεωτικά σχόλια να κατακλύζουν κάθε ανάρτησή της.

Τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, η Καλομοίρα θέλησε να μοιραστεί τα σχέδια και τους στόχους που έχει θέσει για το 2023. Όπως αποκάλυψε στοχεύει στο να συνεχίσει να δουλεύει με τον εαυτό της για να βελτιώνεται ως άνθρωπος, ως σύντροφος, αλλά και ως μητέρα.

θέλω να δουλέψω το άγχος μου

«Φέτος θέλω να δουλέψω το άγχος μου. Μου το είπε και ο θεραπευτής μου ότι πρέπει να κάνω ανάσες. Αυτός είναι ο στόχος μου για το 23, να μην αγχώνομαι για βλακείες και να είμαι πιο ήρεμη. Το δεύτερο πράγμα που έχω θέσει ως στόχο είναι, να μάθω κάποιες καινούργιες πιο υγιεινές συνταγές. Ο τρίτος μου στόχος είναι να είμαι όσο καλύτερη μαμά μπορώ.



Θέλω να μάθουν ελληνικά τα παιδιά μου

Να τους μάθω να διαβάζουν ελληνικά, μιλάνε αλλά το διάβασμα το δουλεύουμε και να στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί. Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι μου για το 2023» αναφέρει στο βίντεό της η Καλομοίρα.



Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@itskalomira Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας! Γεμάτη αγάπη, υγεία, χαμόγελα και με πολλές, πολλές i mean πολλεεεεές επιτυχίες και χαμόγελα ❤️ Let's rock in 2023! #Kalomira #Happy2023 #2023Resolutions #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Kalomira

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira