Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star έχει ξεκινήσει, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Μερικοί από τους πιο δυνατούς, δημοφιλείς και εκρηκτικούς παίκτες πρόκειται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να τα δώσουν όλα.

Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει ένα πλεονέκτημα, αφού είναι η μοναδική παίκτρια που θα ταξιδέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και θα ζήσει ξανά αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια των δύο συμμετοχών της, το 2018 και το 2019, η Κατερίνα Δαλάκα χάρισε μοναδικές στιγμές στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης, ανάμεσα σε αυτές ατυχήματα, τσακωμούς, ίντριγκες, αλλά και ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τούρκο παίκτη Ατακάν.



«Το έχω πάρει ήδη μια φορά. Ήρθε η ώρα να κατακτήσω τον τίτλο του Survivor All Star», υποστηρίζει η Κατερίνα Δαλάκα στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το Survivor All Star, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 08/01/2022.


Οι πιο έντονες στιγμές της στο Survivor 2018

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν μια από τις παίκτριες του Survivor 2 που εντυπωσίασε, τόσο με την απόδοσή της στο παιχνίδι όσο και με την εμφάνισή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο οι συμπαίκτριές της όσο και οι αντίπαλές της βρίσκονταν σε κόντρα με την Κατερίνα Δαλάκα, αφού ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του σκληρού ριάλιτι.



Μια από τις διαγωνιζόμενες με την οποία την είχαμε δει αρκετές φορές να έρχεται σε κόντρα ήταν η Ελένη Χατζίδου, η οποία μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατή, αγωνιστικά, παίκτρια, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει για αρκετό καιρό στο παιχνίδι.

Ένας από τους πιο συχνούς λόγους διαφωνίας των δύο γυναικών ήταν οι τρόποι συμπεριφοράς στους συμπαίκτες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.



Δεν ήταν λίγες οι φορές, μάλιστα, που η Ελένη Χατζίδου έριχνε τις μπηχτές της στην Κατερίνα Δαλάκα, με εκείνη να απαντά εξίσου έντονα, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Η άσεμνη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου προς την Κατερίνα Δαλάκα

Ένα από τα περιστατικά που σίγουρα θα έχει μείνει αποτυπωμένο στις μνήμες των φανατικών τηλεθεατών ήταν η άσεμνη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου προς την Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Ο Πάνος Θεοδώρου σε ένα από τα αγωνίσματα στο Survivor έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση στην Κατερίνα Δαλάκα. Το συγκεκριμένο περιστατικό συζητήθηκε έντονα, τόσο από τους παίκτες του ριάλιτι όσο και από τους τηλεθεατές.



«Ο Πάνος γύρισε και φώναξε και μου έδειξε το δάχτυλο “ναι” μπροστά στα μούτρα μου. Σαν να μου λέει “τζάμπα φωνάζετε, εγώ είμαι ο καλύτερος”. Με προσέβαλε πολύ αυτό το γεγονός. Δεν με έχει ξαναπροσβάλει ποτέ κανείς ούτε με χειρονομία ούτε με έχει βρίσει ποτέ κανείς. Φυσικά και δεν θα το άφηνα έτσι. Εννοείται πως ό,τι με ενοχλεί το λέω στον άλλον. Όταν είσαι ο καλύτερος, αν θεωρεί τον εαυτό του καλό, δεν χρειάζεται να γυρίσεις μπροστά στα μούτρα μιας κοπέλας και να πεις “ναι”. Κι εγώ πανηγυρίζω έντονα, αλλά ποτέ δεν έχω γυρίσει να κοιτάξω τους Μαχητές», είχε πει για το περιστατικό η Κατερίνα Δαλάκα.



Εκτός από τσακωμούς και ίντριγκες, υπήρξαν και τα σοβαρά περιστατικά στο παιχνίδι, καθώς υπήρχαν παίχτες που είχαν τραυματιστεί.
Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να μην είχε συχνά τέτοιες στιγμές, ωστόσο υπήρξαν ελάχιστες φορές που η ίδια ανησύχησε τους συμπαίκτες της με μικροατύχηματα.



Μια από αυτές τις στιγμές ήταν όταν η Κατερίνα Δαλάκα έπρεπε να βουτήξει στην πισίνα από μεγάλο ύψος που έκρυβε κινδύνους, αφού, χωρίς τη σωστή τεχνική, οι παίκτες ήταν αρκετά εύκολο να χτυπήσουν.

Η παίκτρια των Διασήμων βγήκε με αίματα από την πισίνα, όμως όχι μόνο συνέχισε της κούρσα της, αλλά κατάφερε και να νικήσει.



Μέσα σε όλα υπήρξαν και στιγμές αδυναμίας για την Κατερίνα Δαλάκα, καθώς, η ίδια είχε παραμείνει για αρκετό καιρό στο νησί, με αποτέλεσμα να της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

«Η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ όμορφη για εμάς. Την περιμέναμε από τον πρώτο καιρό που περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα και μας έλειπαν οι οικογένειες μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα μιλήσω με άτομο της οικογένειας μου τηλεφωνικώς. Πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα από τη χαρά. Αλλά θα περιμένω λίγο για να τα βάλω όταν θα μιλήσω με τη μάνα μου ή τον πατέρα μου», είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τελικά δεν τα είχε καταφέρει. Λίγες στιγμές αργότερα, η παίκτρια των Διασήμων είχε «λυγίσει» μόνο στη σκέψη του τηλεφωνήματος…



«Πιστεύω ότι τη στιγμή που θα χτυπάει το τηλέφωνο και θα παίρνω… δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Συγκινούμαι, γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο δύσκολα περάσαμε και πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις καμία επαφή με τα άτομα που είναι όλη σου η ζωή και έχουν κάνει τα πάντα για σένα. Είναι ένα τηλέφωνο που θα μου δώσει δύναμη μέχρι την υπόλοιπη πορεία μου στο παιχνίδι και θέλω πάρα πολύ να τους ακούσω, γιατί δεν ξέρω τι κάνουν», είχε πει η Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας έναν κόμπο στον λαιμό.



Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor 2018, ωστόσο δεν κέρδισε έπαθλο, αφού το κοινό επέλεξε να αναδείξει νικητή τον Ηλία Γκότση. Η ίδια, παρ' όλα αυτά, δεν έφυγε αδικημένη από το παιχνίδι, αφού κέρδισε ένα πολυτελές αυτοκίνητο.



Survivor: Η μεγάλη επιστροφή έναν χρόνο αργότερα

Έναμ χρόνο μετά, η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στο Survivor και οι Έλληνες αλλά κι οι Τούρκοι παίκτες την υποδέχτηκαν θερμά.

Η ίδια, μάλιστα, κατά την είσοδό της στο παιχνίδι είχε υποσχεθεί πως θα είναι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι την πρώτη χρονιά, γεγονός που απέδειξε με τις κούρσες της και μετέπειτα με τη νίκη της. Ωστόσο, και τότε υπήρξαν έντονες στιγμές της, τσακωμοί και ατυχήματα, αλλά εκείνη όμως δεν το έβαζε κάτω και έδινε καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό.



Ένας από τους τσακωμούς που κράτησε για αρκετές μέρες στο Survivor ήταν όταν η Κατερίνα Δαλάκα είπε μπροστά σε όλους ότι έχει μάθει από τρία άτομα ότι ο Βασίλης Σίμος μιλάει πίσω από την πλάτη της με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

«Εμένα αυτό με προσβάλει! Είμαι έτσι, τι να κάνω; Έτσι με γέννησε η μάνα μου. Να μην τα κοιτάς τα μούτρα μου. Άνθρωπος που μιλάει έτσι και λέει “έτσι σε έκανε η μανούλα σου” άμα ήμασταν στην έξω ζωή και όχι εδώ, δεν θα είχα φερθεί έτσι. Έμεινα ψύχραιμη, γιατί δεν θέλω να χαλάσω τον εαυτό μου».



«Όταν κάποιος είναι κομπλεξικός και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες του και την πεσμένη απόδοσή του, δεν φταίω εγώ να ξεσπάει πάνω μου. Έχει βγάλει κόμπλεξ. Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του ποτέ. Δεν ξέρω γιατί του έδωσα το χέρι μου, κανονικά δεν έπρεπε να του το δώσω. Αλλά σίγουρα δεν θα ξανασχοληθώ μαζί του», είχε δηλώσει τότε η Κατερίνα Δαλάκα.



Το ειδύλλιο με τον Τούρκο παίκτη, Ατακάν

Μια έντονη συμπάθεια είχε αναπτυχθεί στο ελληνοτουρκικό Survivor ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον παίκτη της τουρκικής ομάδας Ατακάν.

Ο Ατακάν, που έχει κερδίσει τα βλέμματα όλων των γυναικών του παιχνιδιού, είχε εκφράσει την αδυναμία του στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, και μάλιστα την στιγμή που ο ίδιος κινδύνεψε να αποχωρήσει από το ριάλιτι κρατούσε σφικτά το κομποσκοίνι της Κατερίνας Δαλάκα, κάτι που είχε προξενήσει εντύπωση αλλά και σχόλια!

«Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος», είχε δηλώσει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης η Κατερίνα Δαλάκα.



«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Ατακάν κρατούσε το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο και ξαφνιάστηκα, γιατί δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε του έδωσαν δύναμη και τα θεώρησε σημαντικά και είμαι χαρούμενη για αυτό. Χάρηκα που έμεινε, γιατί είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει κοντά», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Δαλάκα.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, ήταν εμφανές ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που η Κατερίνα Δαλάκα στάθηκε στο πλευρό του Ατακάν όταν αυτός δεν ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι δυο τους φλέρταραν, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους συμπαίκτες τους. Μέχρι και σήμερα, λέγεται πως κρατούν πολύ καλές σχέσεις.



«Εγώ να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν ήμουν στο Survivor, η καρδιά μου ήταν κλειστή. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Survivor, εκείνη έχει πολύ αθώα καρδιά. Κάθε άντρας μπορεί να εντυπωσιαστεί από εκείνη, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», είχε δηλώσει ο Ατακάν σε συνέντευξή της λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.



Από την αρχή που πάτησε το πόδι της στο νησί, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Οι απίστευτες επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και το φανατικό κοινό του παιχνιδιού.

Επειτα από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του Survivor, κερδίζοντας τα 100.000 ευρώ.

Η στιγμή της ανακοίνωσης: