Η οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο και αγαπημένους φίλους, οι οποίοι υπόσχονται να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

«Θα δώσουμε χαρά για να μη νιώσει κανένας μόνος», δηλώνει ο Πάνος Κιάμος λίγες ώρες πριν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Μιλώντας για την οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, όπως λέει, είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ελληνική τηλεόραση.

Στην παρέα θα βρεθεί και ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος δηλώνει πως ο χαρακτήρας αυτός είναι μία cult φιγούρα που ήρθε για να μείνει. «Ο Πάνος Κιάμος έχει πολύ χιούμορ, μου τη δίνει που ώρες ώρες κρατιέται», αναφέρει επίσης.

Μαζί τους και η Γωγώ Τσαμπά, η οποία χαρακτηρίζει τον Πάνο Κιάμο «πολύ έξυπνο καλλιτέχνη και ένα πολύ καλό παιδί». «Είμαι συγκινημένη, είναι μεγάλη μου τιμή που θα γνωρίσω τη Ρούλα Κορομηλά», δηλώνει.

Ο Κώστας Σαφέτης δηλώνει συγκινημένος και ικανοποιημένος «γιατί από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο τραγουδάνε το “ακυβέρνητο καράβι”».

Η Κατερίνα Λιόλου, που επίσης θα δώσει το «παρών», όπως λέει, η εκπομπή και το όλο κλίμα της θυμίζουν τη λάμψη που είχε η τηλεόραση όταν η ίδια ήταν παιδί. «Νομίζω πως όλο αυτό το φέρνει η Ρούλα», συμπληρώνει.

Στην παρέα των τραγουδιστών θα βρεθούν και αγαπημένοι παρουσιαστές και ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δηλώνοντας πως το κλίμα στα γυρίσματα της εκπομπής ήταν πολύ εορταστικό και όσοι παρευρέθησαν πέρασαν πολύ όμορφα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο νέο του κομμάτι σε συνεργασία με τον Oge, με τίτλο «Δεν σε βλέπω (Απόψε βάζω τέρμα)».

Σε αυτή τη συνεργασία φέρνει επίσης και το απαράμιλλο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή υπογράφουν τη μουσική, τους στίχους έχει γράψει ο Ηλίας Φιλίππου -και φυσικά ο OGE στα ραπ κομμάτια που ερμηνεύει ο ίδιος.

Από το δυνατό αυτό instant hit της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύγχρονο, γεμάτο εκπλήξεις video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Στη limo του Πάνου Κιάμου και του OGE παρελαύνουν πρόσωπα λαμπερά και αγαπημένα στο κοινό: η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, η pop τραγουδίστρια Kianna, η Youtuber Σοφία Black Velour, ο instragrammer @plakaexei Άγγελος Πατσής, ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και, σε φινάλε-έκπληξη, ο hairartist Βασίλης Μπουλούμπασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: