Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για το πώς περνάει τις γιορτές και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι «δεν με επηρεάζουν οι γιορτές γιατί δεν θεωρώ υποχρέωση μου να διασκεδάσω όταν είναι γιορτές, διασκεδάζω όταν το θέλω».

Αυτό που τον ενδιαφέρει στις δουλειές του είναι να υπάρχουν καλές συνθήκες με τους συναδέλφους του. «Δεν είμαι δύσκολος, είμαι τυχερός.  Κάνω υπομονή αλλά όταν εκρήγνυμαι την πιο ακατάλληλη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας χιούμορ σε σχέση με τις προτάσεις που του γίνονταν παλαιότερα συγκριτικά με το σήμερα δήλωσε: «Τώρα με το ένα πόδι στον τάφο έχω πολλές προτάσεις».

Παραδέχτηκε παράλληλα ότι έχω κάνει δουλειές που δεν μου άρεσαν για τα χρήματα».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μοιράστηκε ιστορίες με τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού αλλά και με τον άντρα της, Αλέξη Μινωτή.

Θυμήθηκε τη φορά που ο σπουδαίος ηθοποιός της είχε ανοίξει λογαριασμό στην Ελβετία και τον άδειασε για να… τον λογαριασμό του φαρμακείου.

«Της έκανε δώρο έναν κοινό λογαριασμό στην Ελβετία και άδειασε αυτός ο λογαριασμός. Τον ρωτάει η Κατίνα “πού πήγαν τα λεφτά;” και της απαντά “χρωστούσα στο φαρμακείο”, κάτι αηδίες, κάτι βλακείες».

Για τη σχέση της μητέρας του με τη γιαγιά του, την Κατίνα Παξινού είπε:

«Η μαμά μου ήταν ίδια με την Κατίνα Παξινού. Ήταν ντροπαλή όσο ζούσε η Παξινού, όταν πέθανε πήρε τη θέση της κανονικά, απελευθερώθηκε, έφυγε ένα βάρος Μάνα κόρη τρώγωνταν σαν τα σκυλιά».