Στον αρραβώνα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη αναφέρθηκε σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», η Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δικές τις σκέψεις σχετικά με τον γάμο, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της αντισυμβατικό. «Περισσότερο από εμένα δεν έχει. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό το σύστημα της κοινωνίας, δεν είχα ποτέ. Πιο αντισυμβατικό άνθρωπο δεν έχει από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας λόγο για την κόρη της και αποκαλύπτοντας αν της έδωσε συμβουλές για την ερωτική σχέση της, η Σοφία Βόσσου είπε: «Η κόρη μου δεν σταμάτησε από τη δουλειά της για να αρραβωνιαστεί. Εγώ τι να της πω; Είμαι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος και καθόλου παρεμβατικός στη ζωή της κόρης μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στα προσωπικά του παιδιού μου. Είναι μία ξεχωριστή ζωή το παιδί μου που με ευλόγησε ο Θεός να φέρω στη ζωή για να ζήσει τη δική του ζωή».

Στη συνέχεια της συνέντευξης η ίδια αναφέρθηκε στον έρωτα που τρέφει η κόρη της, Ερασμία Μάνου, για τον Βασίλη Δημάκη: «Ερωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη όπως και τον Βασίλη. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και έκαναν εξαιρετικά που πήραν την απόφαση αυτή. Εύχομαι να οδηγηθούν προς το καλύτερο».