Ο Στάθης Σχίζας ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο και σε βραδινή του έξοδο τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον συνάντησαν, τον ρώτησαν σχετικά με αυτό.

Όταν ο περσινός νικητής κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το ριάλιτι, απάντησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

Mεγάλο σούσουρο αν θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει μεγάλο σούσουρο αν θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι Survivor All Star χωρίς Αγγελόπουλο και… και… και…

Το brand είναι το "Survivor", δεν χρειάζεται κανέναν Στάθη, κανέναν Αγγελόπουλο και κανέναν Κατσούλη. Μπορεί να πάρει αυτή τη στιγμή 10 ανθρώπους που δεν έχουν ξαναπάει και το πρόγραμμα να πάει μια χαρά».

«Το "Survivor" χρειάζεται όλους τους παίκτες, αλλά και κανέναν», κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του:


Οι παίκτες που επιστρέφουν

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, είδαμε πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σάκης Κατσούλης επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο δεύτερο βίντεο «πρωταγωνιστούν» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας», στο Survivor All Star θα μπουν επίσης οι Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε τα τρέιλερ