Μπορεί ο Θοδωρής Ρωμανίδης για πολλά χρόνια να βρισκόταν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και μαζί να ανέβαζαν στο θέατρο παραστάσεις που έσπαγαν ταμεία, ωστόσο από το 2019 ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του με τον κωμικό.

Δείτε ακόμη: Θοδωρής Ρωμανίδης - Δεν είχα πρόβλημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έφυγα από τον Μάρκο γιατί θέλω να κάνω άλλα πράγματα

«Μπούκωσα, θέλω να κάνω άλλα πράγματα, να κυκλοφορήσω στην πιάτσα πάλι, να μπορέσω να κάνω και τηλεόραση, γιατί πηγαίναμε περιοδείες, φεύγαμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για όλα αυτά που ήθελα. Έτσι, τον παρακάλεσα, ειλικρινά, να με αφήσει λίγο καιρό να ξαποστάσω, να κάνω κάποια άλλα πράγματα κι εδώ είμαστε, να ξαναγίνει η ομάδα, ομάδα. Με τον Μάρκο είμαστε μαζί από το 2002 με διακοπές. Έχω πάει, έχω φύγει, έχω κάνει άλλα πράγματα, έχω συνεργαστεί με διάφορους ηθοποιούς και μετά ξαναγύριζα. Τώρα τον παρακάλεσα να γίνει ένα διάλειμμα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης σχετικά με την απόφαση αυτή.

Δείτε ακόμη: Σεφερλής στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Όσοι άκουσαν τη δήλωση του Λαζόπουλου για εμένα κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε


Οι σχέσεις Ρωμανίδη – Σεφερλή σήμερα

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» ο Θοδωρής Ρωμανίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο όμως αποκάλυψε πως σήμερα δεν έχουν καμία επικοινωνία και μάλιστα υπάρχει λόγος.

Ο Σεφερλής ποτέ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα

«Ήμασταν τόσα χρόνια με τον Μάρκο που σήμερα μου λένε "ρε, εσύ είσαι ο Σεφερλής ή ο Ρωμανίδης;". Τον μπερδεύουν με μένα. Σήμερα δεν έχουμε επικοινωνία γιατί ποτέ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να παίρνω και να μην το σηκώνει. Δεν το κάνει μόνο σε μένα αυτό, γενικά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο και το ξέρετε και εσείς πολύ καλά», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: