Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Καραμίχος και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει την Ελλάδα και να εργαστεί στην Αμερική.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά αποκάλυψε πως δέχτηκε τις περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις, όταν ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

«Όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω από την Ελλάδα...»

«Όταν ανακοίνωσα πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, ήταν πολλοί αυτοί που με πήραν και ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό», είπε αρχικά.

«Δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου»

«Μου έλεγαν "είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω;". Δεν έκανα αυτό όμως, απλώς δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση από κάποιους δημοσιογράφους που μου έκαναν την ερώτηση "τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό κι έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν;"».



Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση

«Κάποιοι μπορεί να πήγαν κι ακόμα κι αυτή η διαδρομή, αν και δεν πήραν το Όσκαρ, να σήμαινε κάτι γι' αυτούς», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Για τα νούμερα της τηλεθέασης

«Τα νούμερα τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα», δήλωσε.

«Εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο»

Ο ηθοποιός εξήγησε μάλιστα πως «τα νούμερα τα πραγματικά δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση. Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στον δρόμο και σου λένε "πες τη λέξη", σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα, αλλά είναι πολύ ψηλά σε ποιότητα», είπε καταλήγοντας ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: