Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε την πορεία της εκπομπής της, τα νούμερα της τηλεθέασης, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Δεν είμαι πάντα πρώτη στην τηλεθέαση. Μπορεί να με περάσει το Μουντιάλ, κάποια ξένη ταινία, μια ελληνική σειρά. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση. Τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας, μία ένδειξη ότι έχουμε ένα στοιχειώδες φιλότιμο να βλέπουμε τι πάει καλά, τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Δεν βάζω ξυπνητήρι στις 7, αν με ρωτάτε, γιατί εκεί έρχονται τα πρώτα νούμερα», τόνισε για την τηλεθέαση της εκπομπής της.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρεθεί στην παρουσίαση κάποιου βραδινού σόου στον Alpha, η παρουσιάστρια και στιχουργός ξεκαθάρισε: «Ναι, το έχω σκεφτεί, το έχω κάνει και παλιότερα. Ίσως συμβεί φέτος στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Αν όχι φέτος, μπορεί να γίνει την επόμενη σεζόν. Μου αρέσουν και τα βραδινά, αλλά είναι και κάτι που θέλει πολλή προσοχή και δουλειά, γιατί, όπως βλέπετε, η prime time είναι ασφυκτικά γεμάτη».

Επιπλέον η Ναταλία Γερμανού έκανε λόγο για το ενδεχόμενο να γίνει η παρουσίαση κάποιου σόου παράλληλα με τη μεσημεριανή της εκπομπή το Σαββατοκύριακο: «Νομίζω ότι δεν θα με άφηνε το κανάλι αλλιώς. Το "Καλύτερα δε γίνεται" γι' αυτούς είναι κάτι που δεν το πειράζουν, το θέλουν οπωσδήποτε εκεί, οπότε θα μου ζητούσαν να κάνω κάτι παράλληλα».

Σχολιάζοντας τις προτάσεις που της έγιναν τα τελευταία χρόνια για να μεταπηδήσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη: «Προτάσεις πάντα γίνονται. Είναι κολακευτικό, ευχάριστο, αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα εύκολα. Είμαι παλιά καραβάνα στον χώρο, οπότε δεν παραμυθιάζομαι εγώ πολύ εύκολα με αυτά. Να σε οδηγεί πιο πολύ η λογική σε αυτά τα πράγματα και όχι η τρέλα της στιγμής. Μένω πάντα σε έναν χώρο εργασίας όταν νιώθω ότι με αγαπούν, με φροντίζουν και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Μιλώντας για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, που βρίσκεται «απέναντι» από τη δική της: «Η Μαρία μού αρέσει πολύ ως παρουσιάστρια και επειδή μιλάω με ανθρώπους από το κανάλι που εργάζεται ξέρω ότι σκοπεύουν να τη στηρίξουν πάρα πολύ. Τώρα με την έλευση του All Star Survivor πιστεύω ότι η εκπομπή της Μαρίας θα πάρει τη φόρα της. Αγχώθηκα και είπα: ωχ, γαμ@το. Και το είπα αυθόρμητα, γιατί δεν είναι μόνο μία παρουσιάστρια που έχει γράψει χιλιόμετρα, αλλά είναι και φιλενάδα μου και πάντα είναι πιο δύσκολο. Μου το 'χουν ξανακάνει με την Αντελίνα και τον Χάρη».