Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη σχέση του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο επεισόδιο του «Maestro», στο οποίο είχε συμμετάσχει.

Για τον ρόλο του στο Maestro

«Είμαστε φίλοι με τον Χριστόφορο. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχω έναν ρόλο που έχει να κάνει...". Του λέω "μην πεις παραπάνω, θα είμαι κι εγώ". Δεν νομίζω να είμαι και στον δεύτερο κύκλο, ο ρόλος μου ήταν πολύ ειδικός», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης για το πέρασμά του από τη σειρά.

Για το gay φιλί

Όσο για τις γκέι σκηνές που προβάλλονται πλέον, στην τηλεόραση πολύ περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν, ανέφερε: «Το σχόλιό μου είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι, αυτό είναι το ωραίο. Σε σχέση με το τι γινόταν πριν από 20 χρόνια, τώρα δεν μας πάνε στο ΕΣΡ. Αυτό είναι μια πρόοδος, η ιστορία μιλάει από μόνη της, δεν αξίζει να γίνεται θέμα».


Αναφορικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία είχε τοποθετηθεί στο παρελθόν με απαξιωτικό τρόπο, παραδέχτηκε: «Είχα μια πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου τότε, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς, μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα» κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: