Το «Μaestro» ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επεισοδίων εχθές το βράδυ, 15 Δεκεμβρίου 2022. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κέρδισε μία θέση στις καρδιές των τηλεθεατών έριξε αυλαία λίγο πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Netflix.

Ο πρώτος κύκλος των 9 επεισοδίων απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ ο δημιουργός της σειράς, που επανήλθε φέτος στην τηλεόραση, αποθεώθηκε από το κοινό.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προετοιμάζει ήδη και τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που διαδραματίζεται στους Παξούς.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με το πολυσυζητημένο φεστιβάλ να ξεκινά και με το όμορφο νησί των Παξών να πλημμυρίζει από μουσικές. Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς που πέραν της επαγγελματικής τους συνεργασίας, έχουν αποκτήσει και προσωπικές σχέσεις, παρακολούθησαν όλοι μαζί το φινάλε του «Μaestro». Όπως έγινε γνωστό με stories που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, οι ηθοποιοί αποφάσισαν αυτό το τελευταίο επεισόδιο να το απολαύσουν όλοι μαζί. Στα βίντεο τα οποία ανάρτησε η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό λογαριασμό της, όλοι έδειξαν να βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: