Το «MEGA Καλημέρα» τρύπωσε στα παρασκήνια της λαμπερής βραδιάς που «παντρεύει» τη μουσική με τη μόδα!

Τα φετινά Madwalk παρουσιάζει η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία δήλωσε χαρούμενη για το show και πως έχει δημιουργικό άγχος.

«Δεν θα τραγουδήσω, θα μείνω στα βασικά. Μου έλειψε η τηλεόραση, όχι όμως το άγχος», είπε και συμπλήρωσε πως η κόρη της έχει τη δική της άποψη για το πως θα ντυθεί.


Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βάλουν «φωτιά» στην σκηνή των Madwalk θα είναι και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα εμφανιστεί με ένα τραγούδι έκπληξη,

«Εννοείται έχω πέσει σε στιλιστικό ατόπημα. Βλέπω φωτογραφίες και λέω "τι σκεφτόμουν τότε;". Έχω δώσει πολλά χρήματα για εμφανίσεις μου, έχω χάσει τον λογαριασμό», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως ο γιος της δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές, καθώς έχει σχολείο και βαριέται αφόρητα. Η ίδια είναι ελεύθερη και αφήνει στους άλλους να κρίνουν εάν είναι ωραία και εξομολογήθηκε πως μερικές φορές την φλερτάρουν οι άντρες.

«Σκέφτηκα λίγο παραπάνω την πρόταση που μου έκαναν. Εκφράζομαι μέσα από το τραγούδι», είπε η Μαρία Μπεκατώρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μόδα: «Δεν δίνω λεφτά για τα ρούχα μου. Έχω ψωνίσει και από τη λαϊκή και από τα πανηγύρια».

Από την άλλη η Καλομοίρα έχει άγχος που δεν έχει άγχος. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως της έχει λείψει η Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.


Και η Demy, η οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή των Madwalk με τον Leon of Athens, δήλωσε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision. Η ίδια έχει κάνει επένδυση σε κομμάτια μόδας, αλλά έχει και κομμάτια των 5 ευρώ. Από την άλλη ο Leon of Athens αποκάλυψε πως έχει αγοράσει παπούτσια των 500 ευρώ.


«Θα έρθει η οικογένειά μου και το αγόρι μου να με δουν», είπε η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία στοχεύει να πάει στο εξωτερικό.