Η Άννα Βίσση θα μας κεράσει την πιο μεθυστική… «Gazoza», μια και έτσι λέγεται το νέο της τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μαζί με το videoclip τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, είναι ένα ευρηματικό και up tempo τραγούδι για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί πάση θυσία αυτό που επιθυμεί.

unnamed__3_

Εκτός από τον Καρβέλα, εμπλέκεται και άλλο μέλος της οικογένειας, μια και η κόρη τους, η Σοφία Καρβέλα, έχει κάνει την ενδυματολογική επιμέλεια του video. Ένα video του οποίου τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Κωστελίδη, και γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας. Η Άννα, έχοντας πάντα απαράμιλλο στυλ και αστείρευτη ενέργεια, μεταφέρει την «Gazoza» στις οθόνες μας, έχοντας στην παρέα της μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και guests-έκπληξη.

unnamed
unnamed__4_
unnamed__2_
unnamed__1_

Τη Δευτέρα, λοιπόν, 12 Δεκεμβρίου θα ακούσουμε και θα δούμε το νέο τραγούδι στο Youtube.

Παράλληλα η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για 7η συνεχή χρονιά, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

*Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καδίγκος