Ο Light εδώ και αρκετό καιρό είναι ερωτευμένος και βρίσκεται σε σχέση. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ είναι ζευγάρι με την Άννα Θεοδωρίδη, με την οποία περνάει όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.


Μάλιστα, ο Light με την αγαπημένη του πραγματοποιούν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Η σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου ο Light βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη.

Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην πολλαπλή απονομή των δίσκων του συγκροτήματος Μέλισσες. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Light και την Άννα Θεοδωρίδη χαλαρούς και ευδιάθετους.

Δείτε ακόμη: Light - H εντυπωσιακή ξανθιά που του έχει «κλέψει» την καρδιά (Εικόνες)

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:




Ο Light διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωή του, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε «Artist of the Year» στο ελληνικό Spotify.

Τα τραγούδια του, όμως, πέρασαν τα σύνορα και ταξίδεψαν σε 178 διαφορετικές χώρες. Η μουσική του Light έφτασε στα αυτιά 2.5 εκατομμυρίων ακροατών και έπαιζε για 10 εκατομμύρια ώρες φέτος.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης της χρονιάς, με τα 194.9 εκατομμύρια streams, ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλους όσους τον ακούν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, αφιέρωσε την επιτυχία του στον αδικοχαμένο στενό φίλο και συνεργάτη του Madclip. Το τραγούδι τους «Nani» ήταν το κορυφαίο κομμάτι του έτους.