Κατέχει δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου d.j., αφού ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Απόδειξη η τεράστια επιτυχία που ακούµε από τις Mέλιsses «Για µένα βράδιασε» της Panik Records, την οποία επιµελήθηκε και η οποία αµέσως κατέκτησε το Νo 1 του airplay chart και έγινε top trend στο YouTube, µετρώντας εκατοµµύρια views.

Ο λόγος για τον Αντώνη ∆ηµητριάδη, έναν d.j. µε αµέτρητες ώρες στα decks και επιτυχηµένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το τραγούδι υπογράφουν στη µουσική και τους στίχους οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο ∆ηµήτρης Κοντόπουλος.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά. Είναι ένα πολύ δυνατό κοµµάτι και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που µου έδωσαν την άδεια να το “πειράξω”. Είµαστε φίλοι, έχουµε συνεργαστεί πολλές φορές και χαίροµαι που µου έδωσαν την επίσηµη άδεια», εξηγεί ο Αντώνης Δηµητριάδης στο «Secret», ενώ για τα κριτήρια µε τα οποία επιλέγει να µετατρέψει ένα κοµµάτι παραδέχεται πως «δεν τελειώνει ποτέ αυτή η κουβέντα για το τι µετρά µεταξύ συνθετών και µουσικών σε ένα τραγούδι... Σίγουρα όµως περισσότερο µετρά ο στίχος, ειδικά στην ελληνική µουσική, καθώς έχει λέξεις που δεν υπάρχουν στο εξωτερικό για να περιγράψουν ένα συναίσθηµα αγάπης, πόνου, χαράς, λύπης... Στο “Για µένα βράδιασε”, για παράδειγµα, και µόνο από τον τίτλο φτάνει να καταλάβεις πως είναι κάτι που ο περισσότερος κόσµος έχει ζήσει».



«Υπερτερεί»

Ο ίδιος έχει συνεργαστεί µε όλους τους Ελληνες αλλά και µε µεγάλα ονόµατα του εξωτερικού, όπως πέρσι, όταν συνεργάστηκε µε τον διάσηµο d.j. και παραγωγό David Guetta στη Μύκονο ως support d.j. Τι πιστεύει πως ακούν σήµερα οι Ελληνες; «Σίγουρα είµαστε επηρεασµένοι από το εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια µε όλο αυτό το up που έχει κάνει η dance σκηνή, και κυρίως η τέκνο, αλλά αναµφισβήτητα το ελληνικό στοιχείο υπερτερεί, καθώς ο Ελληνας δεν µπορεί χωρίς ελληνικά!», τονίζει.

«Και εξωτερικό»

Ο project manager της εκποµπής «Σπίτι µε το Mega» αναφέρεται και στη φετινή σεζόν και στην εκποµπή που έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές. «Ευχαριστούµε τον κόσµο για την υποστήριξη. Γράφουµε καθηµερινά κυρίως µε όσους δεν είχαµε προλάβει τα προηγούµενα χρόνια και έχουµε υψηλούς στόχους ακόµα και από το εξωτερικό. Θα δούµε...», αποκαλύπτει. Οσο για τη λαµπερή οικοδέσποινα Ρούλα Κοροµηλά, αρκείται στο «δεν χρειάζεται να πω κάτι, το όνοµα τα λέει όλα. Είναι η µία και µοναδική Ρούλα Κοροµηλά».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 3 Δεκεμβρίου 2022.