Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Fever. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend για την τραπ μουσική, το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε σε κάποια κριτική επιτροπή στην τηλεόραση αλλά και για τα παιδιά του που ασχολούνται με το τραγούδι.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που τα παιδιά μου ακολουθούν τον δικό μου δρόμο, γιατί δείχνουν να το κάνουν σωστά και να το αγαπάνε. Το αν θα εξελιχθεί όλο αυτό είναι μόνο στο χέρι τους και στο πόσο θα κοπιάσουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» αναφέρει για τα παιδιά του ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Όταν ο κόσμος θα θελήσει να σε βάλει στην καρδιά του, θα σε βάλει. Δεν πάει να ‘σαι όποιος κι αν είσαι, αν αυτό που παρουσιάζεις δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν θα ασχοληθεί» σχολιάζει ο τραγουδιστής.
Ποια είναι η γνώμη του Γιάννη Πλούταρχου για την τραπ μουσική; Ο ίδιος απαντά: «Η τραπ μουσική είναι σπουδαία όσον αφορά τη μουσική. Παιδιά, διορθώστε λίγο τον στίχο και όλα θα είναι πολύ ωραία».

Θα τον ξαναδούμε τηλεοπτικά σε κάποια κριτική επιτροπή; «Θα μπορούσε. Απλά τώρα που ξεκίνησε η δουλειά μας, είμαι πάνω στη δουλειά μου και μόνο» ξεκαθαρίζει ο Γιάννης Πλούταρχος.