O Tρύφωνας Σαμαράς για ακόμα μία φορά έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε, φυσικά, στον Λάκη Γαβαλά.

Ο γνωστός hair stylist μίλησε στην εκπομπή «MEGA Kαλημέρα» και αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις του σχεδιαστή.

«Του αρέσει να σχολιάζει εμένα και τη Βίκυ Καγιά»

«Του κυρίου Γαβαλά του αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα και να μιλάει για κάποια πρόσωπα. Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά. Με ονόμασε "Mr Μπούτια", τι να πεις άλλο για τον Λάκη Γαβαλά; "Mr Πόδια" να τον πω; Γιατί αυτός είναι χορευτής και μου μοιάζει πιο πολύ με τον "Mr Μπούτια" θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά ο Tρύφωνας Σαμαράς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καριέρα του και δήλωσε πως, κατά τη γνώμη του, δεν είναι σχεδιαστής, αλλά βιοτέχνης.

«Τον σέβομαι ως επιχειρηματία»

«Σέβομαι την καριέρα του, αυτό που έχει κάνει ως βιοτέχνης δηλαδή, ως επιχειρηματίας που έφερνε διάφορες μάρκες. Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής. Δεν σημαίνει πως, επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει κάποιους ανθρώπους που έχουν μια καριέρα στον χώρο αυτό. Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλος, αλλά εγώ άρχισα πολύ πιο νωρίς την καριέρα μου στη μόδα», δήλωσε ο Tρύφωνας Σαμαράς.

«Καμία κοπέλα από το GNTM δεν έκανε καριέρα»

Ο hair stylist μίλησε επίσης, για το «GNTM» και τόνισε πως καμία κοπέλα από τον διαγωνισμό δεν έκανε καριέρα στον χώρο της μόδας.

«Μου λείπειπολύ η μητέρα μου»

Τέλος, αναφέρθηκε στη μητέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. «Η μητέρα μου μου λείπει πολύ. Όσο περνούν τα χρόνια, μου λείπει ακόμα περισσότερο. Ένα μεσημέρι μας ανακοίνωσε ότι είχε κάνει κάποιες εξετάσεις και της αποκάλυψαν ότι έχει καρκίνο. Ήταν αυτό που λέμε μαχαιριά», εξήγησε κλείνοντας ο Tρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: