Η Αντιγόνη Ψυχράμη καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Μακαλιά και δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες με το νεογέννητο κορίτσι της.

Με μία σειρά τριών φωτογραφιών η ηθοποιός πόζαρε με την κόρη της και μοιράστηκε την ευτυχισμένη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω» με τους ακόλουθούς της να σπεύδουν να αφήσουν στα σχόλια, τρυφερές ευχές.

Δείτε τη δημοσίευσηστο Instagram:

Αντιγόνη Ψυχράμη

Η είδηση της γέννας έγινε γνωστή, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία και συμμετέχει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Οι συνεργάτες του ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έναρξη για την εκπομπή, προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι για το χαρμόσυνο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, κρατούσαν ροζ χαρτόνια, τα οποία έγραφαν πάνω: «Δημήτρη και Αντιγόνη, να σας ζήσει η μικρή. Να είναι γερή και τυχερή. Με πολλή αγάπη».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την νεογέννητη κόρη του.