Ο γνωστός στιχουργός Γιώργος Παυριανός κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για τις συνεργασίες του με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Σάκη Ρουβά.

«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική. Στη δουλειά στρατιώτης και πάρα πολύ περιποιητική. Μερικά τα έκανε κι επίτηδες. Θυμάμαι μια φορά άνοιξε ένα κιλό χαβιάρι και με τάιζε με ένα κουτάλι. Μου έλεγε όταν θα βγεις έξω μικρή Παύρι, να πεις ότι η Αλίκη δεν είναι τσιγκούνα, όπως λένε. Σε τάιζε χαβιαράκι με το κουταλάκι.

Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής η φήμη επιβεβαιώθηκε. Είχαμε συμφωνήσει 50.000 κάθε τραγούδι. Εμείς με τον Βλάση στα διαλείμματα πίναμε βοτκίτσες και το γλεντούσαμε. Αυτά χρεώνονταν στην Αλίκη. Όταν έφτασε η ώρα, μου έδωσε 40.000 κάθε τραγούδι Λέω όχι 50.000 έχουμε πει. Μου λέει εντάξει είναι, ήπιες και τη βοτκίτσα σου. Το είχε υπολογίσει» ανέφερε ο Γιώργος Παυριανός.

Τι είχε συμβεί όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε χαθεί, μετά την πρώτη τους συνεργασία;

«Του έγραψα το Πάρ’ τα και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε.

Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του τη ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες. Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά; Λέω φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παυριανός.