Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Άννα Ζηρδέλη.

Η γνωστή τηλεκριτικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά, για τη μεγάλη αποτυχία της σεζόν, για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς κατά την άποψή μου είναι στον ΣΚΑΪ, το «Πρωινό μας» και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά έχουν ημερομηνία λήξης

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση», τόνισε αναφερόμενη στον Νίκο Μουτσινά και συμπλήρωσε: «Σημασία δεν έχει πως θα έβλεπα εγώ τον Νίκο Μουτσινά, αλλά πως θα βρει εκείνος τα πατήματά του».

Στη συνέχεια, η Ντέπυ Γκολεμά ρωτήθηκε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία όπως είπε δεν την γνωρίζει.

Το Love Island άγγιζε τα όρια του χυδαίου

«Ποιά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του Love Island, άγγιζε τα όρια του χυδαίου.

Στους «Ράδιο Αρβύλα» με ενοχλούν τα πάντα

Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους «Ράδιο Αρβύλα» δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα», παραδέχθηκε.

Τι μ΄ενοχλεί στον Σάκη Ρουβά

Τέλος, η τηλεκριτικός αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά αποκαλύπτοντας τι την ενοχλεί πάνω του. «Με ενοχλεί ο Ρουβάς που απλώνει το πόδι του στο Voice, το Just το βλέπω, ρίχνω κάποια ματιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: