Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αλλά και για την αλλαγή στην εμφάνισή της, μίλησε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ρήγου στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα.

Για το αν είναι επιλογή της να μην είναι στην τηλεόραση ή δεν δέχεται προτάσεις, απάντησε: «Και τα δύο. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες. Ξέρω κάποιους ανθρώπους, στους οποίους αν πω ότι είμαι διαθέσιμη θα υπάρχει κάτι να συνεργαστώ. Απλώς δεν κάνω την κίνηση».

«Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε η ηθοποιός και στη συνέχεια σημείωσε για τα κιλά της: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με ρωτούν για τα κιλά μου. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι και μου αρέσει», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππιδη, τόνισε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε βοηθήσει ψυχολογικά, πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Εμένα αυτή είναι η σχέση μου με τον Πέτρο. Σήμερα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Κάποια πράγματα που έχω ακούσει με βρίσκουν τελείως αντίθετη και έχω σοκαριστεί».

Τέλος, η Ελευθερία Ρήγου  μίλησε και για την ηθοποιό Ελευθερία Βιδάκη που αποφάσισε να δώσει εντελώς ξαφνικά τέλος στη ζωή της.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν σκέφτομαι την Ελευθερία Βιδάκη. Είναι μια κοπέλα που τα είχε όλα. Ομορφιά, ταλέντο, μυαλό… Δυστυχώς τα ψυχικά νοσήματα και η κατάθλιψη… Πρέπει να ζητάμε βοήθεια» είπε.