Ο Ευθύμης Ζησάκης βιώνει μια ξεχωριστή φάση στην προσωπική του ζωή. O γνωστός ηθοποιός είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό Χρύσα Παπαλελούδη, με την οποία μάλιστα όπως φαίνεται θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life», ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με εκείνη να του λέει το πολυπόθητο «ναι».

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο ίδιος ζήτησε από τη Χρύσα Παπαλελούδη να τον παντρευτεί, με φόντο το πιο ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό. Ο λόγος για το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Εκεί ο Ευθύμης Ζησάκης χάρισε στη σύντροφό του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από περίπου δυο μήνες, με τη Χρύσα Παπαλελούδη να μη γνωρίζει τα όσα είχε ετοιμάσει ο Ευθύμης. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει το γάμο του το καλοκαίρι ή το ερχόμενο φθινόπωρο.

Γνωρίστηκαν το 2020

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη γνωρίστηκαν το 2020 στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», όπου πρωταγωνιστούσαν. Έξι μήνες μετά συγκατοίκησαν, καθώς ένιωσαν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν. Εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια κοινή επαγγελματική στέγη, μια εταιρεία θεατρικών παραγωγών, με την οποία ετοιμάζουν παραστάσεις και θεατρικά έργα για παιδιά, που επιμελούνται εξ ολοκλήρου οι ίδιοι.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.