Ο Πύρρος ∆ήµας µε τη νέα σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», το λαµπερό ζευγάρι πλέον µένει κάτω από την ίδια στέγη, στα βόρεια προάστια.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυµπιονίκη. Το ζευγάρι, µάλιστα, έχει αρχίσει πια να κάνει και κοινές εµφανίσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι µαζί.

Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει στα γενέθλια της Ιωάννας Σιαµπάνη, που είναι καλή φίλη και των δύο, ενώ πριν από λίγες ηµέρες εµφανίστηκαν στη λαµπερή πρεµιέρα του Αντώνη Ρέµου και της Καίτης Γαρµπή στο νυχτερινό κέντρο «NOX» και διασκέδασαν πιο ευτυχισµένοι από ποτέ. Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής και ο αθλητής διατηρούν χρόνια φιλία.

Δύσκολες στιγμές

Ο Ολυµπιονίκης της άρσης βαρών βυθίστηκε στο πένθος από τα µέσα Ιουνίου του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη µάχη µε τον καρκίνο. «Ηρθε να µου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαµε. Επαθα πλάκα µε το χαµόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιµετώπιζε τα πράγµατα. Εβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ηταν για µένα µεγάλη δύναµη, στήριγµα από την αρχή µέχρι το τέλος. Ηταν δίπλα µου όποτε είχα πρόβληµα, ήταν εκεί, µαζί µου», είχε δηλώσει για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να µπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Χαμόγελο

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθε στη ζωή του τέσσερα χρόνια µετά και την έχει γεµίσει µε χαµόγελο. Είναι κι εκείνη αθλήτρια, οπότε έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Στο τηλεοπτικό κοινό είχε συστηθεί µέσα από το «Survivor 3». Η 39χρονη αθλήτρια του στίβου αγωνίζεται µε την οµάδα του Ολυµπιακού. Ασχολείται µε το άλµα επί κοντώ, και µάλιστα κατέχει πολλά ρεκόρ στο άθληµά της. Το 2019 µπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον µεγάλο τελικό, αφού πήρε την 4η θέση.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 12 Νοεμβρίου 2022.