Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η μικρή Ada μπήκε στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά για να την αλλάξει ριζικά.

Σαν σήμερα, το 2020 η Χριστίνα Κοντοβά ταξίδεψε στην Ουγκάντα όπου γνώρισε για πρώτη φορά τη μικρούλα και αμέσως συνειδητοποίησε πως αυτό το κορίτσι θα γινόταν η μονάκριβη κόρη της. Μαζί έζησαν έναν χρόνο στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου ζουν μέχρι σήμερα.

Η Χριστίνα Κοντοβά, με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Ada.

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά.