Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την αντιδικία της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός τόνισε πως δεν ήταν μάρτυρας σε κάτι για να μπορεί να εκφράσει δημόσια άποψη, ωστόσο από συζητήσεις της με την ηθοποιό γνωρίζει κάποια πράγματα.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το πού και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί  εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτήν τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…», σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη Ζέτα Δούκα.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Μαριάννα Τουμασάτου αν σε περίπτωση που ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωνόταν, θα δεχόταν να συνεργαστεί μαζί του, με εκείνη να εμφανίζεται κατηγορηματικά αρνητική. «Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση», είπε.