Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην «Ελένη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τις κόρες της, τις περιπτώσεις που εκείνη κάνει «πίσω» για χάρη τους, αλλά και τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς.

«Αγαπάω τη γυναίκα και είμαι ακομπλεξάριστη. Μου αρέσει οι γυναίκες να είναι όμορφες όχι μονό εξωτερικά, αλλά και στην ψυχή τους. Τα σύγχρονα πρότυπα για τα νέα κορίτσια είναι πολύ ισχυρά και έχουν μία διαστρεβλωμένη εικόνα για τον εαυτό τους», είπε η γυμνάστρια.

Οι κόρες της βρίσκονται στην εφηβεία και όπως είπε η ίδια, υπάρχει ένας εσωτερικός ανταγωνισμός μεταξύ τους, ενώ με εκείνη είναι αυστηρές και επικριτικές.

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή», ανέφερε.

«Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω», σημείωσε.

Ακόμη, η Ελένη Πετρουλάκη τόνισε πως δεν είναι σωστό να παίρνουμε δίαιτες από το διαδίκτυο. «Η άσκηση και η υγιεινή διατροφή πρέπει να είναι μέρος της ζωής μας», ήταν η συμβουλή της και συμπλήρωσε:

«Συμβουλεύω τα παιδιά με γραπτά μηνύματα. Όταν τους μιλάς το μυαλό τους είναι αλλού, ενώ το γραπτό θα το διαβάσουν».