Η Κλάρα Κία υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ζεράρ Πικέ, τώρα είναι το δεύτερο, αλλά η δημοσιότητα και ό,τι αναπαράγεται για αυτήν τη σχέση φαίνεται ότι επηρεάζει τη σωφροσύνη της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», το νεαρό μοντέλο, που βρήκε τον έρωτα στα μάτια του άσου των γηπέδων, φαίνεται να μη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Όπως τονίζεται, η Κία επηρεάζεται από τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ, ενώ το νέο βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας, με τίτλο «Monotonia», ήρθε για να γίνει ψυχικό βαρίδι για τη φίλη του αμυντικού της Μπαρτσελόνα.
shakira_pike

Την παραπάνω πληροφορία για την κατάσταση του μοντέλου, μετέδωσε ο Ισπανός παπαράτσο, Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος από τη στιγμή που το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, έχει ασχοληθεί σχεδόν αποκλειστικά με το θέμα: «Μου λένε ότι η Κλάρα δεν πηγαίνει πλέον ούτε για δουλειά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, αλλά δουλεύει από το σπίτι, δεν έχει αρκετές δυνάμεις» ανέφερε ο παπαράτσι και δημοσιογράφος στο «Socialité» της Telecinco της Ισπανίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση του Τζόρντι Μάρτιν για τις εξελίξεις στο ζήτημα έχουν φέρει διφυείς αντιδράσεις. Αναφέρεται ότι η 23χρονη θα έπρεπε να έχει ήδη προετοιμάσει την ψυχολογία της για την έκταση που θα έπαιρνε η σχέση της ισόποσα με τις δηλώσεις που θέλουν τον Πικέ να πρέπει να έρθει προ των ευθυνών του και να προστατέψει το μοντέλο.