Στην εκπομπή «The 2night Show» μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς και αναφέρθηκε στον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αλλά και στην ηλικία του, η οποία αναγράφεται λανθασμένα στο διαδίκτυο.

Ο τηλεοπτικός «Κώστας» υποστήριξε πως «Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτή είναι η ωραία πρόκληση για έναν ηθοποιό. Το να παίξεις τον εαυτό σου δεν έχει και μεγάλη σημασία. Το να κάνεις κάτι τόσο κόντρα σε πάει σε άλλα επίπεδα, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις βίαιες σκηνές μεταξύ Κώστα και Άσπας στον Σασμό και δήλωσε πως τον δυσκόλεψαν αρκετά.

«Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές και στους ξυλοδαρμούς της Άσπας και στον φόνο του Άγγελου, ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σιγά-σιγά και σταδιακά και αποκτάς την αντοχή που θέλεις. Στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και πρέπει να βάλεις το πάθος, την ένταση, το συναίσθημα. Όλα αυτά πρέπει να τα συμπυκνώσεις σε μια στιγμή. Από το 0 πρέπει να πας στο 100. Αν λοιπόν η σκηνή είναι και λίγο ακραία, μετά τρέμεις», δήλωσε.

Αναφορικά με την ηλικία του, ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε για το λάθος που έχει γίνει στο διαδίκτυο και τον παρουσιάζει σχεδόν 10 χρόνια μεγαλύτερο από ό,τι είναι.

«Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω και μου λέει άνοιξε να δεις στην Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολλά. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το '59. Είμαι λίγο πιο πάνω από τα 50. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν και ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί», τόνισε κλείνοντας.