Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ξεκαθάρισε τη θέση του, απέναντι στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα και αφορούν στην προσωπική ζωή της κόρης του.

Παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν gossip θέματα, δεν με αγγίζουν και το λέω με όλη μου την καρδιά. Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Κι εγώ πολλές φορές παρορμητικά έχω κάνει κάποια λάθη, όταν ακούω να λέγονται ανούσια πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, λίγο με απασχολεί» είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου

«Δεν με απασχολεί γιατί γράφονται για το παιδί μου, με απασχολεί γιατί είναι η κοινωνία έτσι και όλη αυτή η συνέπεια είναι -αυτό που επικοινωνώ και εγώ συνέχεια- ότι κέρδισε το κακό μέσα από το καλό. Ο ατομισμός είναι ένα πράγμα που βολεύει την μαζικότητα. Μπορείς έναν ατομιστή να τον κάνεις ότι θέλεις, έναν μοναδικό δεν τον κάνεις ότι θέλεις» σημείωσε για όσα γράφονται για τις φήμες χωρισμού της κόρης του, από τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: