Για την προσωπική της ζωή και την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύζυγό της μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειδικότερα, το μοντέλο και παρουσιάστρια του ριάλιτι «Love Island» παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε στον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

«Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και αφήνω για λίγο στην άκρη τη λογική. Θέλω να είμαι χαρούμενη, να περνάω καλά και όχι να προβληματίζομαι με αρνητικές σκέψεις», δήλωσε αρχικά.

Όσο για τη δημοσιότητα και το πώς τη διαχειρίζεται ο σύντροφός της, ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ, δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς θα του φανεί να μιλάμε τώρα για αυτόν. Ωστόσο, επειδή είμαστε μαζί πολλά χρόνια, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο».

Στη συνέχεια, απάντησε στο αν της φάνηκε ενοχλητική η έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν με προβλημάτισε. Με τόσες εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν τόσα πολλά θέματα, υπάρχει και κάποια υπερβολή, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση. Βέβαια, δεν αισθάνθηκα καλά, ούτε μου άρεσε. Είναι κάποια πράγματα που επιλέγεις να τα κρατάς για τον εαυτό σου και αυτό που δεν θέλεις να μοιράζεσαι, δεν θέλεις να το ψάχνει και ο άλλος. Για να μη μιλάς για αυτό, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο δεν γνωρίζει ο κόσμος, μόνο οι γονείς σου. Ό,τι έγινε, έγινε όμως», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως πολλά από αυτά που γράφτηκαν για τη σχέση της ήταν ανακρίβειες.

«Μέχρι και ο πατέρας μου με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει "αυτό δεν είναι αλήθεια". Του λέω και εγώ "μην το διαβάζεις κι εσύ, άστο να πάει στα κομμάτια"», είπε κλείνοντας.