Χρειάστηκε ένα μέρος του πρώτου επεισοδίου του «Maestro» για να μάθει όλη η τηλεοπτική Ελλάδα, εκείνοι που τέλος πάντων δεν γνώριζαν, πώς λέγεται η πρωταγωνίστρια που μάγεψε ακόμα και την κάμερα, φυσικά με τη μαεστρική -ένας προσδιορισμός που μόνο από σύμπτωση είναι λογοπαίγνιο- καθοδήγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου, πάντως, δεν είναι πρωτόφαντη στον πλανήτη των Ελλήνων ηθοποιών. Έχει ξεκινήσει πρόβες εδώ και αρκετό καιρό για την παράσταση «ΜΟΤΕΛ», στην οποία πρωταγωνιστεί από την προηγούμενη άνοιξη, όταν και παρουσιάστηκε, που πρόκειται να παιχτεί από την 1η Νοεμβρίου στο περίφημο Θέατρο Τέχνης, που βρίσκεται στη Φρυνίχου 14, στην Πλάκα. Πρόκειται για θρίλερ, που θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Η υπόθεση

Κάπου μακριά, στη μαύρη ερημιά υπάρχει ένα φτηνό μοτέλ. Κάποιοι άνθρωποι ζουν σ’ αυτό, κάποιοι πεθαίνουν, και κάποιοι είναι απλώς περαστικοί. Γύρω του ένα πυκνό δάσος, μια σκοτεινή λίμνη και μια μικρή πόλη, γεμάτη μυστικά. Οι κάτοικοι ζουν μια απλή ζωή, κι έχουν μεταξύ τους μια άρρητη συμφωνία: κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά που όλοι ξέρουν.
andriolatou_1

Όμως χρειάζεται μόνο ένα μικρό σπρώξιμο για να διαλυθεί μια ολόκληρη κοινωνία. Μια νέα γυναίκα δολοφονείται στο δωμάτιο νούμερο πέντε και γίνεται η πέτρα που ταράζει τα νερά της λίμνης και φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες θαμμένες πολύ βαθιά. Από αυτές που κρύβουμε κι από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
Επιμέλεια Κίνησης: Πάρης Μαντόπουλος
Σκηνική Πάλη: Θάνος Δερμάτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Καλή Βοϊκλή
Βοηθός Σκηνογράφου-Ενδυματολόγου: Μαρία Παπαδοπούλου
Κατασκευή Σκηνικού: Νίκος Δεντάκης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Εκτέλεση Παραγωγής: Μαριλένα Μόσχου
Παίζουν (αλφαβητικά) : Κλέλια Ανδριολάτου, Ευγενία Αποστόλου, Ιωάννα Μαυρέα, Άγγελος Μπούρας, Ελευθερία Παγκάλου, Χρήστος Σαπουντζής
andriolatou_2

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης «Βία παντού» που επιχορηγήθηκε από το ΥΠΠΟΑ.