Τι κι’ αν έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο, τι κι αν έχουν πιάσει σιγά σιγά τα κρύα η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε μία εξόρμηση για σερφ στο υπέροχο Πόρτο Ράφτη. Η παρουσιάστρια φόρεσε το ολόσωμο μαύρο μαγιό της και «ξεχύθηκε» στα κύματα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την  Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ και όπως θα δείτε το καλλίγραμμο κορμί της εντυπωσιάζει. Άλλωστε πως να μην έχει αυτό το κορμί με τόση άθληση.

Η παρουσιάστρα αρκετές φορές έχει εξομολογηθεί την αγάπη της για τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Βέβαια δίπλα της έχει και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά.

Η σχέση τους μετράει έναν χρόνο περίπου και οι ίδιοι απέφευγαν μέχρι πρότινος τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Από την αρχή της σχέσης τους επιθυμούν να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή και κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ.

Εξαίρεση φυσικά αποτελεί το γεγονός ότι φέτος το καλοκαίρι απαθανατίστηκαν στη Ρόδο όπου έκαναν μαζί διακοπές ενώ τον Ιούλιο βρέθηκαν και στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι ζούμε, ρε;;;».

796165
796163
796164
796162
796160