Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχασε το σκύλο του και απευθύνθηκε στα social media προκειμένου να τον βρει. Η έκκλησή του έφερε αποτέλεσμα, αφού το story που έκανε στο Instagram δημιούργησε κινητοποίηση.
Bisbik

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχασα τον σκύλο μου απόψε στις 23:00 στα σύνορα Πεύκης Αμαρουσίου. Είναι ο μαύρος σκυλάκος με το πορτοκαλί λουράκι και ακούει στο όνομα Τάισον», έγραψε ο Μπισμπίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας που έδειχνε τον Τάισον.

Η βοήθεια έφερε καρπούς, αφού το απόγευμα της Πέμπτης η πρώην σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, έκανε ανάρτηση στην οποία πόζαρε με το σκύλο της και ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την προσπάθεια που έκαναν: «Βρέθηκε το ατίθασο αγόρι μας με την πολύτιμη βοήθεια της κας Μαρίζας Χριστοφίδου Pet Rescue Ηράκλειο!!! Νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια και συμπαράσταση όλων σας!!!! Υπάρχει και η πολύ καλή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Κα Χριστοφίδου δε βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω, όπως όλες και όλους αυτούς που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους!!!»