Σε ό,τι αφορά το κορμί του, ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος, είναι… κτήνος, παρά τα 36 του. Η Πιλάρ Ρούμπιο, σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, μπορεί να επιβεβαιώσει τον επιθετικό προσδιορισμό και για τα πεπραγμένα κάτω από τα σεντόνια.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία, η 44χρονη δημοσιογράφος κατηγόρησε το συνεντευξιάζοντα ότι της… στερεί την ευκαιρία να κάνει σεξ με το σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2019, κάτι που, όπως είπε, γίνεται κάθε μέρα: «Το κάνουμε κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες που είμαι στη Μαδρίτη. Σήμερα, για παράδειγμα, εξαιτίας σου, δεν μπορώ».

Η δήλωση ήταν απόλαυση για την… Παριζιάνα Πιλάρ, παρ’ όλα αυτά επέσειε απορίες που αφορούσαν στην καθημερινή αταξία και πώς συμβαίνει από τη στιγμή που υπάρχουν τέσσερα παιδιά στο σπίτι. «Τα παιδιά μου είναι στο κρεβάτι στις 21.30. Το σεξ είναι ζωή», δήλωσε απερίφραστα. Ισχυρίστηκε, πάντως, ότι έχει «46.000 λίρες στην τράπεζα».

Η Ρούμπιο έχει λογαριασμό… γιοματάρι στο Instagram και 8,5 εκατομμύρια ακόλουθοι την τιμούν συναπτώς, με τους διαστελλόμενους αμφιβληστροειδείς τους.

Pilar_Rubio


P_Rubio

Rubio