Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, υπό το φως του ολόγιομου φεγγάρι, ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε στη σκηνή του Φαληριώτικου θεάτρου και χάρισε στους φίλους και θαυμαστές του μια υπέροχη βραδιά. Στην τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, ο ερωτικός ερμηνευτής με την ορχήστρα του καλωσόρισε το κοινό, λίγο μετά τις 8:30 με το μήνυμα «Θα το κάνουμε κόλαση απόψε». Και έτσι ακριβώς έγινε, αφού ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά, να φωνάζει, να χειροκροτεί μέχρι και να χορεύει.

Τι υπέροχο θέατρο είναι αυτό

«Τι υπέροχο θέατρο είναι αυτό, απόψε», είπε και ξεκίνησε με την «Κόλαση». Ακολούθησαν «Μάτια μπλε», «Το σημάδι», «Πιο καλή μοναξιά», «Καλημέρα», «Κόκκινο γαρίφαλο», «Θα με θυμηθείς», «Τρελό φορτηγό», «Θα με θυμηθείς», «Για πάντα μαζί». Δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα μικρό αφιέρωμα στο φίλο του Αντώνη Βαρδή, και να μοιραστεί μαζί με το κοινό στιγμές συνεργασίας τους, τον Μάριο Τόκα αλλά και τον Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή τραγουδώντας «Με ένα όνειρό τρελό».



Ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε

Από το πρόγραμμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη και να ερμηνεύσει τα «Βράδια αξημέρωτα».
Συνεχώς μοίραζε την αγάπη του στον κόσμο φώναζε «σας αγαπώ».



Με το μοναδικό του ταλέντο και την αμεσότητά του με το κοινό, ξεσήκωνε τον κόσμο σε κάθε του τραγούδι, προκαλώντας τους να τραγουδούν όλο και πιο δυνατά, αστειευόταν με την ορχήστρα και το κοινό, δημιουργώντας ένα υπέροχο γιορτινό κλίμα.

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος η μεγάλη βραδιά, μας κάλεσε όλους να «ταξιδέψουμε» μαζί του με τους νησιώτικους ρυθμούς του, όπως «Λυγαριά», «Μες στου Αιγαίου», «Στην Πάρο και στη Νάξο» και όλο το θέατρο ήταν όρθιο και χόρευε.