Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τον προσωπικό της Γολγοθά, καθώς πρώην σύντροφός της ανέβασε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, με σκοπό να την εκδικηθεί.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση» τόνισε η νεαρή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε αναφερθεί και κατά το παρελθόν στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της.

Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και πλέον αρχίζει και η δίκη για το revenge porn (εκδικητικό πορνό) περιστατικό.

«Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω από πρώην σύντροφο μου, είναι πολύ μικρή».

«Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί», ενώ για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να κατέβει το βίντεο τόνισε «δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο».

O τρόπος που την αντιμετωπίζει ο κοινωνικός περίγυρος

«Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, στέλνουν προτάσεις με 
αμοιβή. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».


Η δικηγόρος της Χριστίνας Ορφανίδου
, Σοφία Κατσούλα, μίλησε επίσης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανέφερε: «Μετά από πολλές αναβολές η υπόθεση της Χριστίνας επιτέλους δικάζεται και πλησιάζει η δικαίωσή της».

Η δικηγόρος της πρώην παίκτριας ριάλιτι επιβεβαίωσε πως: «Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει στο διαδίκτυο 
βιντεοληπτικό υλικό».

Τέλος και όσον αφορά στη στάση του κατηγορούμενου, σημειώθηκε ότι η πελάτης της, δεν έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τον δράστη, γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: