Για τα επαγγελματικά της, καθώς και για τον τρίτο κύκλο του «Celebrity game night», μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Είμαι χαρούμενη που ξεκινάει ο τρίτος κύκλος του «Celebrity game night». Φέτος στο «Celebrity game night» θα δούμε καινούρια παιχνίδια.

Όταν ξεκίνησα το «Celebrity game night» κατάλαβαν ότι είμαι παιχνιδιάρα, γιατί προσπάθησα να το κάνω όπως στο σπίτι με τους φίλους μου», ανέφερε στην εκπομπή η γνωστή ηθοποιός.
Για το θέατρο και την τηλεόραση, η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε ότι πρέπει «να βρεις μια παιδικότητα για να κάνεις θέατρο.

Μου άρεσαν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της κωμωδίας που είχα γνωρίσει, στο δράμα μου άρεσε η Λαμπέτη. Από μικρή ήμουν τρολ, θα ήθελα να είμαι σε ένα παραθυράκι στις ειδήσεις και να λέω πάνω από τον εκφωνητή πράγματα».

«Στη ζωή μου θα ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο κότα. Η επανάσταση μου δεν έγινε μια ημέρα, έγινε σταδιακά, γιατί το συνειδητοποιούσα και το ήξερα. Είμαι δεινόσαυρος πια σε αυτή τη δουλειά, έχω πει πολλά όχι. Δεν έχω φύγει, αλλά έχω πει «τι ωραία που γλίτωσα». Δεν μου αρέσει η φθορά του χρόνου, αλλά δεν με πιάνει και τρέλα», τόνισε.

«Δεν πιστεύω ότι με αδίκησαν, αλλά ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου, δεν δούλεψα αρκετά ή από τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο «Παλλάς».