Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παρουσίαση μίας τηλεοπτικής εκπομπής, τον έρωτα και τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Βρισκόμαστε στη σχολή χορού του Θοδωρή Πάνα που είναι χορογράφος στο μιούζικαλ «Γεια» στο οποίο συμμετέχω. Το «γεια» είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, που ντύνεται με όλα τα γνωστά τραγούδια του Φοίβου από το άλμπουμ «Γεια» της Δέσποινας Βανδή.

Δεν γνωρίζω αν είχαν συζητήσει με τη Δέσποινα Βανδή, για να παίξει σε αυτό το μιούζικαλ», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Η ιστορία είναι βασισμένη στο μύθο της «Σταχτοπούτας». Εγώ υποδύομαι τη βασίλισσα και η Αλέκα Κανελλίδου τη βασιλομήτωρ. Από μικρή έχω έρωτα με την Αλέκα Κανελλίδου, γιατί και ο μπαμπάς μου ήταν μεγάλος θαυμαστής της. Έχω όλα τα cd της.

Δεν ψάχνω πλέον τον πρίγκιπα. Τον βρήκα και είμαι μία χαρά», συμπλήρωσε σχετικά με την πλοκή του μιούζικαλ.

Για την συμμετοχή της στη «Λάμψη»

Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη «Λάμψη».

«Όταν έπαιξα στη «Λάμψη» ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τότε. Είχα μόλις βγει από τη σχολή, έπαιζα σε ένα σίριαλ που έκανε 70% τηλεθέαση και έβγαλα εξαιρετικά χρήματα.

Το κλίμα στη σειρά «Λάμψη» ήταν πάρα πολύ κάλο. Τουλάχιστον αυτό που βίωσα εγώ. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν λίγο «μπαμπάς». Ήταν αυστηρός, άλλα κυρίως με τον εαυτό του. Πολλές φορές όμως μας επιβράβευε», επεσήμανε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Θέλω να παρουσιάσω κάποια εκπομπή

«Είμαι 54 ετών. Θεωρώ ότι αν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδιά η να υιοθετήσει, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα», τόνισε σχετικά με τη μητρότητα.

Τέλος, όσον αφορά στην παρουσίαση ανέφερε πως «τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω κάτι κοντά σε έμενα. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο η ένα μουσικό παιχνίδι για παράδειγμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: