Κόπος στην κατανόηση για το ενδιαφέρον που δείχνει ο πλανήτης στη Γουάντα Νάρα, δεν χρειάζεται. Δεν πρόκειται μόνο για τη χαρά των οφθαλμών, αλλά και του νοητικού οφθαλμόλουτρου: κρυπτό υπό τον ήλιο, ειδικά αν πρόκειται για σεξουαλικές περιπτύξεις που την αφορούν εμμέσως και άμεσα, το μοντέλο από την Αργεντινή δεν αφήνει.

Δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος, άλλωστε, από τότε που εξέθεσε το σύντροφό της, Μάουρο Ικάρντι, ανακοινώνοντας σε όποιον ήταν διατεθειμένος να ακούσει, ότι ξενοκοιμόταν. Ο συμπατριώτης της, επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, τότε φερόταν αποφασισμένος να την χωρίσει. Η Νάρα τον έπεισε να γυρίσει στη ζουμερή αγκάλη της, έριξε και δυο τρία μπινελίκια στην πέτρα του σκανδάλου, Μαρία Εουχένια Σουάρες, και η ζωή συνεχίστηκε.

Τώρα είναι η σειρά του Ικάρντι να το ρίξει στην… τρέλα. Η Νάρα φέρεται να τον χώρισε, άλλωστε το είπε, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μία πολύ οδυνηρή στιγμή, και, επειδή αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, πληροφορίες την θέλουν να γοητεύεται έως κεραίας από ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Μάρτιν Παγέρο, μέσος των «χενέισες», δεν είναι δα ο Ρομάν Ρικέλμε, αλλά το «χτύπησε» το 35χρονο μωράκι.
Nara

Ο Αργεντινός επιθετικός, από τη μεριά του, που είναι λογικό να νιώθει παρατημένος, έχει μάθει καλά την… κινεζική -άλλωστε ο αστρολόγος Νιλ ΝτεΓκράς Τάισον ισχυρίζεται ότι οι Ασιάτες και οι Λατινοαμερικανοί έχουν σημαντικές ομοιότητες- και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι έτοιμος να φιλήσει την πολυαγαπημένη του σύζυγο.

Ειρήσθω εν παρόδω, για να αναδειχθεί κιόλας η δικαιοσύνη στη ζωή, ο ίδιος την «έφαγε» από το συμπατριώτη του και ομόλογό του, επιθετικό Μάξι Λόπες, στον οποίο προσφάτως η Νάρα ευχήθηκε για τη γέννηση του παιδιού του.

Μπαίνει στο μίξερ το αργεντινό πάθος και λίγη από τη φλόγα του τάνγκο, που πάντα υποβόσκει στις καρδιές των ανθρώπων από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και έχεις ένα ριάλιτι μούρλια, με αφοπλιστικές συνέχειες και… συνέπειες.