Τη Σύλβια Δεληκούρα την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και πλέον θα την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε για την μετάβασή της από την εργένικη ζωή στην οικογένεια.

«Το παιδί μου ήρθε στους 6 μήνες σχέσης και από εκεί που ήμουν ανέμελη, έπρεπε να είμαι στο σπίτι, συνέχεια πάνω από το παιδί. Παλεύω με τον εαυτό μου να μην είμαι συνέχεια πάνω από το παιδί γιατί έτσι το κρατάς πίσω. Ήμουν έγκυος και αναρωτιόμουν για τις μανάδες που φωνάζουν στην παραλία και εγώ πατάω τις πετσέτες για να δω τι έγινε εάν ήπιε και λίγο νερό».

Σχετικά με την καριέρα της εξομολογείται: «Αγάπησα πολύ τον ρόλο της “Άσπας” στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” και τον έκανα πολύ δικό μου τον ρόλο. Είδα το σήριαλ μετά από δύο χρόνια γιατί ένιωθα ότι κάτι λείπει πάντα, ότι δεν είμαι καλή.

Στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» είμαι η Μιμίκα που με τις συμβουλές της προσπαθεί να σώσει το γάμο, να της δίνει συμβουλές για να ανάψει ο γάμος.

Άφησα στην άκρη την τηλεόραση γιατί δεν είχα και καμία πρόταση ιδιαίτερη. Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι έγινα μαμά άρα δεν μπορώ να δουλέψω».