Μπορεί ο Τζάστιν Μπίμπερ να έχει παντρευτεί τη Χέιλι Μπάλντουιν Μπίμπερ και να έχει προχωρήσει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ακόμη υπάρχουν οι φανατικοί υποστηρικτές των «Τζελένα».

Πρόκειται για μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ήθελαν τον τραγουδιστή και την πρώην σύντροφό του, Σελένα Γκόμεζ, να μην χωρίσουν, ενώ δεν είναι λίγα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με «πυρά» κατά της Χέιλι Μπίμπερ.

ajajaj
Το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον «πόλεμο» που έχει δεχτεί, από την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που παραχώρησε σε ένα podcast, η Μπίμπερ έκανε την πρώτη της δημόσια αναφορά στη Σελένα Γκομέζ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της.

Στο teaser της εκπομπής που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, η οικοδέσποινα ρωτά τη Μπίμπερ αν το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή είχε ξεκινήσει όταν εκείνος ήταν ακόμη σε σχέση με τη Γκόμεζ.

Η 25χρονη τότε απάντησε: «Είναι τόσο τρελό, κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό. Πολύ από το μίσος προερχόταν από το "Ω, τον έκλεψες". Αυτό έχει να κάνει με το να γνωρίζουν την αλήθεια. Γιατί υπάρχει μια αλήθεια».

Δείτε το teaser