Η Ζόελ Ριτς βίωνε έναν έρωτα με τον πολύφερνο σταρ του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ, την ώρα που εκείνος έδινε τη μάχη του απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η Ριτς τον είχε υπερασπιστεί ως δικηγόρος του στη δικαστική διαμάχη με την εφημερίδα «Sun» το 2018, την οποία ο Ντεπ έχασε, αλλά για τη νομικό η ζημιά είχε γίνει.

Αναφέρεται ως «ζημιά» διότι μακριά από την αδρεναλίνη της μάχης, ο Ντεπ έχει ξαναβρεί το γνώριμο εαυτό του, που τον έχει κατατάξει σε έναν από τους πλέον κουλ γυναικοκατακτητές του πλανήτη. Ενώ η Ριτς τον πιέζει για σχέση που θα υπάρχει αποκλειστικότητα, ο «Τζακ Σπάροου» αρμένισε για τη Γαλλία, ένα προσφιλές για εκείνον μέρος λόγω και του γάμου του με τη Βανέσα Παραντί, και μάλιστα βίωσε ένα φλερτ, που μετράει… διπλό στα ειδυλλιακά τοπία της ευρωπαϊκής χώρας.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε το... σεσημασμένο για σπαρταριστές ειδήσεις ΤΜΖ.

Η δικηγόρος φαίνεται ότι τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα από τη στιγμή της γνωριμίας του, ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Μάλιστα, ενώθηκαν σε σάρκα μία μόνον ένα χρόνο πριν το αίσθημα της Ριτς.

Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο συναισθηματικός κόσμος της σε συνάρτηση με τον Ντεπ, που η παρουσία της στο δικαστήριο, στην πρόσφατη διαμάχη με τη Χερντ, είχε περισσότερο υποστηρικτικό χαρακτήρα. Επρόκειτο, κιόλας, για υπερατλαντικό ταξίδι, αφού είναι κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, ήτοι Βρετανίδα.