Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, Αφροδίτη Γραμμέλη μιλά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επανασύνδεσή της με τη Φαίη Σκορδά και την γνωριμία της με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρίσκεται φέτος στο πλάι της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό μας» και δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την επανασύνδεση αυτή και πως αποτελούσε μια προσωπική της ανάγκη.

Αναφορικά με την Έλενα Χριστοπούλου μας λέει πως δεν την γνώριζε προσωπικά και νιώθει πολύ τυχερή τώρα που είχε την ευκαιρία αυτή. «Νιώθω καλά, νιώθω ασφάλεια και είμαι καλύτερα όταν την κοιτάζω και είναι δίπλα μου στην εκπομπή» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για το «τηλεοπτικό διαζύγιο» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αποκαλύπτει πως η ίδια «το είχε νιώσει από πριν», καθώς τους γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο και εκτίμησε πως ήταν μία «σοφή» απόφαση.

Σχετικά με το GNTM και την αναφορά σε ένα προσωπικό ζήτημα μίας υποψήφιας που αφορούσε σωματική κακοποίηση απαντά: «Το GNTM είναι ένα ριάλιτι και καλά κάνει και προσπαθεί να βρει τον τρόπο να απασχολήσει και να κάνει τηλεθέαση. Οι κακοποιητικές ιστορίες που ακούγονται χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και δεν χρειάζεται να εντάσσονται τα ζητήματα αυτά με τόση ευκολία σε όλες τις εκπομπές».