Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι «απαντήσεις» μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, μετά τη δεύτερη αναβολή στην πρεμιέρα τους.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, που εκπροσωπεί το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονταν, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή. «Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη, υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ Covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα της επιχείρησης την αντίστοιχη περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε», τόνισε.

Αναφορικά με το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κ. Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά». Ωστόσο φαίνεται πως τα εξώδικα δεν σταματούν εκεί, αφού, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ.

Από πλευράς του, ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, Πέτρος Καϊμακάμης, το πρωί της Πέμπτης μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.
«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κ. Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του “Κέντρου Αθηνών”. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μάλιστα, όπως είπε, θα στείλει και η δική τους πλευρά εξώδικο στον επιχειρηματία.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 23 Σεπτεμβρίου 2022