H Μπέλα Θορν, η πρώην σταρ του Disney Channel, δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν θέλει να απολαύσει το μπάνιο της. Αν και είναι κορίτσι του μπικίνι και έχει άπειρα στην ντουλάπα της αυτή τη φορά δεν είχε κάποιο πρόχειρο και βούτηξε με τα ρούχα. Συγκεκριμένα η ηθοποιός φορούσε ένα τιρκουάζ αποκαλυπτικό ρούχο και με αυτό έκανε τη βουτιά της στην πισίνα.

«Δεν είχα μπικίνι, οπότε... », έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες της. H Μπέλα Θορν πριν από μερικές εβδομάδες είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας και τη Μύκονο. Αν και δεν έγραψε από πού είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε, αυτές θυμίζουν κυκλαδίτικο τοπίο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε


Ποια είναι η Μπέλα Θορν

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που ξεκίνησε την καριέρα της από έφηβη σταρ του Disney Channel και διαθέτει ήδη, στα 24 της χρόνια, μια μεγάλη περιουσία από τις δουλειές της στο σινεμά και τη δισκογραφία, εξήγησε στην εκπομπή Good Morning America ότι επιτέλους έχει βρει τι την κάνει ευτυχισμένη, μετά από χρόνια ταραχώδους ερωτικής ζωής.

Η νεαρή καλλονή, η οποία είχε αποκαλύψει το 2016 ότι είναι bisexual, πλέον αυτοχαρακτηρίζεται ως πανσεξουαλική, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό και πώς διαφέρει από την αμφιφυλοφιλία (αν και από κάποιους θεωρούνται ταυτόσημες έννοιες), η όμορφη ηθοποιός φρόντισε να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις.

«Στην πραγματικότητα είμαι πανσεξουαλική, κι αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι ο όρος σημαίνει ότι «σου αρέσει αυτό που σου αρέσει». «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα ον».

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne)