Με φωτογραφίες από τα ερωτικά παιχνίδια τους στην Κω θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών τους στην όμορφη Κω, εκεί όπου πόζαραν στη θάλασσα με ερωτική διάθεση αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μπορούσε να μην ευχηθεί με το δικό της μοναδικό τρόπο στον Στάθη της, μιας και για εκείνη είναι ο έρωτας της ζωής της.

Οι δυο τους, ξαπλωμένοι εκεί που σκάει το κύμα, φωτογραφίζονται σε ερωτικές περιπτύξεις, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.



Η Αλεξάνδρα έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: «Happy Nameday baby!». Να σημειώσουμε ότι την περασμένη βδομάδα οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση τους και την πρώτη γνωριμία, η οποία έγινε αρκετά χρόνια πριν.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, περίπου 7-8 χρόνια, αλλά ζευγάρι είμαστε τον τελευταίο ένα χρόνο. Είχαμε μια κοινή φίλη με την οποία είχαμε βγει όλοι μαζί και έφερε και τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»