Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαμά και γιος είναι πολύ καλά στην υγεία τους και σε λίγες ημέρες θα λάβουν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η όμορφη ηθοποιός κρατούν εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπανίως μιλούν δημοσίως ή μέσα από τα social media για τη σχέση τους, ωστόσο η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Το love story του ζευγαριού

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μόλις Χθες» εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τόσο εκείνη, όσο και ο γνωστός σεφ τη δημοσιότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον δεσμό τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

«Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Η παρουσία τους στα social media - Τα κοινά τους στιγμιότυπα

«Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το «MEGA Καλημέρα»: